Aqua Select Whale

Naam Aqua Select Whale
Prijs € 26,00
Merk Aqua Select
Waardering
Kleur
Aantal

De Aqua Select Whale filterkan is een prachtig design met groot gebruiksgemak. Deze filterkan beschikt over een bijzonder ruime inhoud van 1,7 liter inhoud met filter en 3,5 liter inhoud zonder filter. Daarnaast heeft dit systeem een ingebouwde display waardoor u precies weet hoeveel liter water en hoeveel dagen uw Aqua Select Multimax waterfilter nog gebruikt kan worden voordat deze vervangen moet worden.

Over het complete design van de filterkan is goed nagedacht. Zo is de filterkan is zo ontworpen dat hij precies in de koelkastdeuren past en beschikt het over een ergonomische handvat waardoor de waterkan prettig in de hand ligt. Daarbij komt dat uw Aqua Select Whale filterkan gewoon in de afwasmachine gereinigd kan worden met uitzondering van de deksel waar het display zich in bevind.

Uw Aqua Select Whale filterkan is beschikbaar in 3 verschillende kleuren en uw bijbehorende Aqua Select Multimax waterfilters gaan gemiddeld 4 weken lang mee. Uw display op uw Aqua Select Whale filterkan aan geeft wanneer het tijd is om het filter te vervangen.

De Aqua Select Whale filterkan maakt gebruik van de Aqua Select Multimax waterfilters. Deze waterfilters filteren kalk en andere smaak en geur verstorende stoffen zoals bijvoorbeeld chloor uit uw drinkwater. Bovendien verminderd een Aqua Select Multimax waterfilter schadelijke stoffen als aluminium en andere zware metalen zoals koper en lood uit het water. Deze reiniging zorgt voor niet alleen heerlijk, zuiver water welke geschikt is voor zowel warme en koude dranken maar voorkomt ook aanslag en aantasting van uw apparatuur zoals bijvoorbeeld uw waterkoker.

Het Aqua Select Multimax waterfilter is bijzonder efficient en reinigt uw water bijzonder snel. Gemiddeld ligt de filteringssnelheid 20 % hoger dan zelfde waterfilters in de zelfde categorie. Dit waterfilter is niet alleen geschikt voor uw Aqua Select filterkannen maar is ook geschikt voor bijvoorbeeld de Brita Maxtra filterkannen.

Uw Aqua Select Mulitmax waterfilter is gemiddeld 4 weken geschikt voor het zuiveren van water. Hierna kunt u uw waterfilter vervangen voor een nieuw exemplaar.

Stel een vraag over dit product