Aqua Select Mulitmax Filters

Naam Aqua Select Mulitmax Filters
Prijs € 8,00
Merk Aqua Select
Waardering
Aantal

Onze Aqua Select filterkannen maken gebruik van de Aqua Select Multimax waterfilters. Deze waterfilters filteren kalk en andere smaak en geur verstorende stoffen zoals bijvoorbeeld chloor uit uw drinkwater. Bovendien verminderd een Aqua Select Multimax waterfilter schadelijke stoffen als aluminium en andere zware metalen zoals koper en lood uit het water. Deze reiniging zorgt voor niet alleen heerlijk, zuiver water welke geschikt is voor zowel warme en koude dranken maar voorkomt ook aanslag en aantasting van uw apparatuur zoals bijvoorbeeld uw waterkoker.

Het Aqua Select Multimax waterfilter is bijzonder efficient en reinigt uw water bijzonder snel. Gemiddeld ligt de filteringssnelheid 20 % hoger dan zelfde waterfilters in de zelfde categorie. Dit waterfilter is niet alleen geschikt voor uw Aqua Select filterkannen maar is ook geschikt voor bijvoorbeeld de Brita Maxtra filterkannen.

Uw Aqua Select Mulitmax waterfilter is gemiddeld 4 weken geschikt voor het zuiveren van water. Hierna kunt u uw waterfilter vervangen voor een nieuw exemplaar.

Stel een vraag over dit product