Aqua Select Glas

Naam Aqua Select Glas
Prijs € 31,00
Merk Aqua Select
Waardering
Aantal

De Aqua Select Glas filterkan is een goed alternatief voor de kunststof filterkannen met een waterfilter. Deze filterkan is gemaakt van bijzonder hoge kwaliteit glas waardoor deze niet alleen stevig is maar ook vaatwasmachinebestendig en een lange levensduur heeft. Deze kan is voorzien van een Aqua Select Multimax waterfilter waardoor u kalk, chloor en andere vrije mineralen uit uw water zuivert en u bijzonder zuiver water overhoud. Het reinigen van water zorgt er voor dat uw apparaten een lange levensduur hebben en uw water en thee lekkerder smaakt.

De Aqua Select Glas filterkan beschikt over een inhoud van 1,75 liter inhoud zonder filter en 2,9 liter inhoud met filter. Dankzij het glas en de handige markering ziet u direct hoeveel inhoud de filterkan bevat. Deze inhoud word in liters en kopjes weergeven.

De Aqua Select Glas filterkan maakt gebruik van de Aqua Select Multimax waterfilters. Deze waterfilters filteren kalk en andere smaak en geur verstorende stoffen zoals bijvoorbeeld chloor uit uw drinkwater. Bovendien verminderd een Aqua Select Multimax waterfilter schadelijke stoffen als aluminium en andere zware metalen zoals koper en lood uit het water. Deze reiniging zorgt voor niet alleen heerlijk, zuiver water welke geschikt is voor zowel warme en koude dranken maar voorkomt ook aanslag en aantasting van uw apparatuur zoals bijvoorbeeld uw waterkoker.

Het Aqua Select Multimax waterfilter is bijzonder efficient en reinigt uw water bijzonder snel. Gemiddeld ligt de filteringssnelheid 20 % hoger dan zelfde waterfilters in de zelfde categorie. Dit waterfilter is niet alleen geschikt voor uw Aqua Select filterkannen maar is ook geschikt voor bijvoorbeeld de Brita Maxtra filterkannen.

Uw Aqua Select Mulitmax waterfilter is gemiddeld 4 weken geschikt voor het zuiveren van water. Hierna kunt u uw waterfilter vervangen voor een nieuw exemplaar.

 

Stel een vraag over dit product