Michael Graves fluitketel

Naam Michael Graves fluitketel
Prijs € 115,00
Merk Alessi
Waardering
Uitvoering
Aantal

Deze unieke fluitketel is van het exclusieve merk Alessi. De fluitketel is ontworpen door Michael Graves in 1985 en is nog steeds ongekend populair. De fluitketel heeft een uniek design en is vervaardigt uit hoogwaardig RVS. De handgreep is gemaakt van kunststof en is in meerdere uitvoeringen beschikbaar. Wat deze fluitketel zo bijzonder maakt is het unieke figuurtje op de schenktuit. Deze gaat vrolijk fluiten zodra het water kookt waardoor u weet dat het water kookt en de fluitketel van het vuur kan.

De fluitketel is geschikt voor alle soorten warmtebronnen en is daarom een aanvulling voor een ieder die van design en gebruikgemaakt houd. De fluitketel heeft een inhoud van 2 liter is is 22 centimeter hoog. Deze eye cather heeft een prachtig design en is van bijzonder hoge kwaliteit. De onderkant van de fluitketel zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig verdeeld word waardoor u in een mum van tijd kokend water heeft.

De Alessi Michael Graves fluitketel is eenvoudig schoon te maken met een zachte doek. Ook het figuurtje kunt u gemakkelijk van de ketel halen om te reinigen. Wij raden u af om de fluitketel is de vaatwasmachine te reinigen. Dit komt de levensduur niet ten goede.

Materiaal RVS
Stel een vraag over dit product

COMMENTS

Er zijn nog geen opermkingen
COMMENT_LOGIN