Uitgebreide Stelton thee set

Naam Uitgebreide Stelton thee set
Prijs € 130,00
Merk Thee Cultuur
Waardering
Aantal

De Stelton Theo lijn is gemaakt van hoogwaardig materiaal met een gietijzeren look en een gecoate binnenzijde. De thee blijft goed op temperatuur door de prachtige materialen en de bijgeleverde theepot warmer. Dit Deense ontwerp van de designer Francis Cayouette ziet er bijzonder strak uit en door de bewerkingen van hout heeft het een natuurlijke look and feel.

Deze Stelton theeset bestaat uit de Stelton Theo theepot, 2 Stelton Theo theekopjes met bamboe onderzetters en de Stelton Theo theepot warmer, 100 gram Traditional Earl Grey en 1 verpakking T-Sac nummer 1 met een inhoud van 100 T-Sacs gemaakt van hemp en daardoor biologische afbreekbaar.

Traditional Earl Grey is een traditionele melange van theesoorten uit het oude China en Sri Lanka, voormalig Ceylon. Deze heerlijke thee is verrijkt met pure bergamot olie welke gewonnen werd in Italië, in de noordelijke stad Bergamo. De vruchten waaruit de Bergamot olie gewonnen word groeien enkel in de vulkanische grond van Sicilië. Als de kleine citrusvrucht rijp is word deze geteeld en naar Bergamo gebracht waar er op authentieke wijze middels koude persing olie van gemaakt word. De combinatie van deze zwarte thee en het delicate aroma is al sinds jaar en dag een gewaardeerde thee.

De theepot heeft een inhoud van 1,25 liter en de theekopjes hebben een inhoud van 0,200 liter.

Stel een vraag over dit product