Banqueting

Thee Cultuur, Tea Leaves is een product dat is ingesteld op gemak en ontspanning, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze thee. Daarmee is deze lijn perfect geschikt voor een ontbijtbuffet of voor op hotelkamers.

Thee Cultuur, Tea Leaves bevat uitsluitend natuurlijke producten. Ieder sachet van Tea Leaves bevat 2 gram thee, goed voor 250 ml, en is voorzien van een zetadvies. De Tea Leaves worden per 50 verpakt en zijn verkrijgbaar in 10 verschillende smaken:

ZWARTE THEE

HIMALAYA DARJEELING
De Himalaya Darjeeling is een zwarte-theesoort die groeit in het Himalayagebergte ten noorden van India, waar de theeplantages zich bevinden op een hoogte van 1000 tot 2000 meter. In tegenstelling tot andere zwarte-theesoorten wordt deze pure darjeeling slechts 20 minuten geoxideerd.

Voor de Himalaya Darjeeling wordt redelijk jonge thee gebruikt en dat proef je. De thee heeft een zachte, maar volle, bloemige smaak met milde, aangename bitters.

BREAKFAST WAKE UP
Breakfast Wake Up is een traditionele zwarte thee die bestaat uit een melange van Ceylontheesoorten uit China en Sri Lanka. De thee heeft een krachtige, aromatische smaak die zich goed laat combineren met kandij en melk, en wordt vanwege zijn bekende smaak zeer gewaardeerd door internationale theedrinkers.

ZWARTE GEAROMATISEERDE THEE

EARL GREY BLACK TEA
Earl Grey Black Tea is een traditionele melange van theesoorten uit China en Sri Lanka. De thee dankt zijn grote populariteit aan de delicate, frisse geurige eigenschappen van bergamotolie, afkomstig uit de schil van een niet-eetbare, peervormige citrusvrucht. Deze thee heeft een volle aromatische smaak en bevat behoorlijk wat cafeïne waardoor de thee zicht uitstekend leent voor bij het ontbijt.

PACIFIC DREAMS
Pacific Dreams is een populaire zwarte-theesoort die gemelangeerd is met saffloer, korenbloem, aardbei, zonnebloem en aroma. De thee heeft een bloemige, vol aromatische smaak die voornamelijk gewaardeerd wordt door de theedrinker die houdt van verrassingen.

GROENE GEAROMATISEERDE THEE

JAPAN GREEN LEMON SENCHA
Green Leon Sencha is een gestoomde, niet-geoxideerde thee die gemelangeerd is met citroenschil, citroengras en een natuurlijk citroenaroma. Deze thee heeft een volle, ronde en frisse smaak en is daardoor ook heerlijk als iced tea.

WHITE CASSIS
White Cassis is een combinatie van groene en witte thee, gemelangeerd met verveine, citroengras, myrthe, aroma, zwarte en rode bessen, rozenblad en zonnebloemblad. Het is een heerlijke, lichte melange die een volle, bloemige smaak heeft. Onze White Cassis zal vooral goed in de smaak vallen bij de theedrinker die houdt van lichte, gearomatiseerde thee.

KRUIDEN

VERVEINE
Deze kruidenthee, ook wel bekend onder de naam IJzerkruid, wordt voornamelijk gewaardeerd vanwege zijn zachte smaak met een vleugje citroen. Deze thee bevat geen cafeïne.

ROOIBOS
Rooibos bestaat uit kleine naaldjes die afkomstig zijn van de rooibosstruik uit Zuid-Afrika. Deze vlinderstruik groeit alleen in de omgeving van de Cederbergen. De naaldjes geven een rood-oranje kleur af en hebben een aromatisch karakter. Rooibos bevat geen cafeïne.

ROOIBOS CHAI
Rooibos Chai bestaat net als de gewone Rooibos uit kleine naaldjes die afkomstig zijn van de rooibosstruik uit Zuid-Afrika, maar is verrijkt met aroma’s van kaneel, kardemom, zwarte peper en kruidnagel. Hierdoor is deze thee zeer geschikt voor de kruidentheedrinker die op zoek is naar iets pittigs. Rooibos Chai bevat geen cafeïne.

FOREST FRUIT
Forest Fruit is een zwarte thee die aroma’s van vlierbesbloesem, honey bush, verveine-blad en rozenbloesem bevat. Het is een perfecte thee voor de theedrinker die op zoek is naar iets zoets en fruitigs.